Ώρες Λειτουργίας : Δευτ - Παρ 9:00 π.μ. - 9:00 μ.μ.

213 0 888 888

Καλοκαιρινού Έλλη

Αρχιτέκτων Μηχανικός ΕΜΠ, ΜΔΕ Περιβάλλον & Ανάπτυξη, Υπ. Διδάκτορας ΕΑΠ
Διπλωματούχος Αρχιτέκτων Μηχανικός Ε.Μ.Π. (2005) και ολοκλήρωσε το Διατμηματικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Περιβάλλον και Ανάπτυξη (2009). Από το 2010 είναι υποψήφια διδάκτωρ της Σχολής Εφαρμοσμένων Τεχνών στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (Ε.Α.Π.).
Επικοινωνία:
Θουκυδίδου 3-5, Άλιμος, Αθήνα

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα

Η Έλλη Α. Καλοκαιρινού είναι Διπλωματούχος Αρχιτέκτων Μηχανικός Ε.Μ.Π. (2005) και ολοκλήρωσε το Διατμηματικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα  Περιβάλλον και Ανάπτυξη  (2009). Επίσης, από το 2010 είναι υποψήφια διδάκτωρ της Σχολής Εφαρμοσμένων Τεχνών στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (Ε.Α.Π.) και ασχολείται με υλικά και τεχνολογίες για την καταπολέμηση του φαινομένου της αστικής θερμονησίδας.

Από το 2011 είναι μέλος της ομάδας Περιβάλλοντος και Βιωσιμότητας του BGS με ερευνητικό αντικείμενο «Θόρυβος στα Σχολεία – Κίνδυνος για τα παιδιά». Η ομάδα έχει πραγματοποιήσει πλήθος διαλέξεων.

Στις επαγγελματικές της δραστηριότητες περιλαμβάνονται η εκπόνηση αρχιτεκτονικών μελετών και επίβλεψη κτηριακών κατασκευών, η εκτίμηση ακινήτων, οι ανακαινίσεις χώρων, οι ενεργειακές επιθεωρήσεις, οι πραγματογνωμοσύνες και οι επιμετρήσεις οικοδομικών εργασιών.

Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος (Τ.Ε.Ε.), του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Διπλωματούχων Ανωτάτων Σχολών – Πανελλήνιας Ένωσης Αρχιτεκτόνων (ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ) και του Συλλόγου Αποφοίτων Βρετανικών Πανεπιστημίων (BGS).

0
    0
    Το καλάθι μου
    Το καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο Εκτιμώ
    Μετάβαση στο περιεχόμενο