Ώρες Λειτουργίας : Δευτ - Παρ 9:00 π.μ. - 9:00 μ.μ.

213 0 888 888

Η πορεία του ΤοπογραφΩ

2008

Δημιουργία του τεχνικού γραφείου ΤΟΠΟΓΡΑΦΩ.

Το 2008 δημιουργείται το τεχνικό γραφείο ΤΟΠΟΓΡΑΦΩ, όπου κύρια δραστηριότητα είχε τη σύνταξη τοπογραφικών διαγραμμάτων,  ἐξ οὗ και ο τίτλος … ΤΟΠΟΓΡΑΦΩ.

Αργότερα κατασκευάζεται και η πρώτης γενιάς ιστοσελίδα που σκοπό έχει να παρουσιάσει τις εργασίες στο ευρύτερο κοινό. Την εποχή εκείνη οι ιστοσελίδες είχα καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα.

2013

Δημιουργία του δικτύου μηχανικών ΤΟΠΟΓΡΑΦΩ.

Το 2013 μια πρώτη ομάδα τοπογράφων κυρίως, δημιουργεί ένα δίκτυο μηχανικών που συνεργάζονται προκειμένου να εξυπηρετούνται πελάτες που έχουν ακίνητα μακρυά από την έδρα του ΤΟΠΟΓΡΑΦΩ.

Παράλληλα δημιουργείται η πρώτη online εφαρμογή υπολογισμού κόστους εργασιών, σε συνδυασμό με τη δημιουργία ιστοσελίδας δεύτερης γενιάς. Η εφαρμογή αυτή είναι ακόμη σε λειτουργία και μπορείτε να ενημερωθείτε εδώ.

2015

Δημιουργία του εσωτερικού πυρήνα.

Το 2015 μέσα από τη συνεργασία της Πολιτικού Μηχανικού Ευγενίας Ζαχαροπούλου και του Τοπογράφου Μηχανικού Ηλία Γραμματικογιάννη, οι εργασίες του ΤΟΠΟΓΡΑΦΩ διευρύνονται πιο δυναμικά σε περισσότερες εργασίες της επιστήμης του μηχανικού, όπως εκτιμήσεις, άδειες, τακτοποιήσεις κ.α.

Στη συνέχεια γίνεται και η κατοχύρωση σήματος και λαμβάνει χώρα μια βαθύτερη αναδιοργάνωση.

2017

Ίδρυση της εταιρείας ΤΟΠΟΓΡΑΦΩ.

Το 2017 ιδρύεται η εταιρεία ΤΟΠΟΓΡΑΦΩ διατηρώντας τον αρχικό διακριτικό τίτλο, ενώ κατασκευάζεται το σύστημα ροής εργασιών, Σίσυφος.

Πλέον, όλες οι εργασίες παρακολουθούνται ηλεκτρονικά ενώ η εταιρική δομή παρέχει ταχύτητα και μεγαλύτερη ευελιξία στη συνεργασία μεταξύ των εμπλεκόμενων μηχανικών και πελατών.

2019

Μετεγκατάσταση στον ιδιόκτητο χώρο μας.

Τέλος, το 2019 πραγματοποιείται η μετεγκατάσταση στο ιδιόκτητο χώρο μας, όπου εργάζεται η εσωτερική ομάδα εκτέλεσης και παρακολούθησης των εργασιών.

0
    0
    Το καλάθι μου
    Το καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο Εκτιμώ
    Μετάβαση στο περιεχόμενο