Ώρες Λειτουργίας : Δευτ - Παρ 9:00 π.μ. - 9:00 μ.μ.

213 0 888 888

Όλες οι παρεχόμενες υπηρεσίες
σε κατασκευαστικές εταιρίες

Αποτυπώσεις 'ως κατασκευάσθη' - as built

Πρόκειται συνήθως για αποτυπώσεις που περιγράφουν την υφιστάμενη κατάσταση. Αφορούν κυρίως αποτυπώσεις σε εργοτάξια προκειμένου να συνταχθούν επιμετρήσεις. Βέβαια, οι αποτυπώσεις ‘ως κατασκευάσθη’ δεν περιορίζονται μόνο στο πλαίσιο επιμετρήσεων αλλά μπορούν να αποτελέσουν τη βάση οποιαδήποτε μελέτης ή προμελέτης.

Επιμετρήσεις

Στο πλαίσιο των εργασιών μιας κατασκευαστικής εταιρείας το ΤΟΠΟΓΡΑΦΩ αναλαμβάνει την υποστήριξη αναφορικά με τις επιμετρήσεις και τη σύνταξη των σχεδίων και των πινάκων που τις συνοδεύουν.

Μικρομετακινήσεις

Η εν λόγω εργασία αφορά τον προσδιορισμό μετακινήσεων, συνήθως δομικών στοιχειών, που λαμβάνουν χώρα συνήθως από την εκτέλεση κατασκευαστικών εργασιών.

Ογκομετρήσεις

Παραλαβή υψομέτρων και ογκομετρήσεις για τον υπολογισμό του όγκου των χωματουργικών εργασιών που λαμβάνουν χώρα σε ένα εργοτάξιο. Η ογκομέτρηση γίνεται με τη μέθοδο των μέσων επιφανειών και παραδίδονται τα αντίστοιχα τεύχη μετρήσεων.

Οδοποιία

Οι εργασίες που περιλαμβάνουν τη χάραξη της ερυθράς και αλλά και κάθε άλλη συναφή εργασία στον τομέα αυτό. Επί της ουσίας οι εργασίες αφορούν τον οριζοντιογραφικό και υψομετρικό προσδιορισμό όλων των στοιχείων μιας μελέτης οδοποιίας.

Συνεργεία αποτυπώσεων

Aρκετά μεγάλες εκτάσεις αποτυπώνονται και παραδίδονται με τα αντίστοιχα τεύχη μετρήσεων, όπως επιτάσσουν οι προδιαγραφές σύνταξης τοπογραφικών μελετών.

Υποστήριξη εργοταξίων

Συνεργεία αποτυπώσεων υποστηρίζουν εργοτάξια για τη διενέργεια αποτυπώσεων και χαράξεων.

Χαράξεις

Υλοποίηση επί του εδάφους των μελετητικών σχεδίων αν πρόκειται για συνεργασία στο πλαίσιο ενός κατασκευαστικού έργου. Ως εργασία περιλαμβάνεται και η χάραξη των ορίων ενός οικοπέδου ή ενός αγροτεμαχίου.

0
    0
    Το καλάθι μου
    Το καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο Εκτιμώ
    Μετάβαση στο περιεχόμενο