Ώρες Λειτουργίας : Δευτ - Παρ 9:00 π.μ. - 9:00 μ.μ.

213 0 888 888

Γαβαλάς Ηλίας

Αγρονόμος & τοπογράφος Μηχανικός ΕΜΠ
Διπλωματούχος Αγρονόμος και Τοπογράφος μηχανικός Ε.Μ.Π. Από το 2015 δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας και διατηρεί τεχνικό γραφείο στην Ηράκλεια Κυκλάδων.
Περιοχή Δραστηριότητας:
Κυκλάδες
Επικοινωνία:
Άγιος Γεώργιος Ηράκλεια Κυκλάδων, Τ.Κ.: 84 300

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα

Ο Ηλίας Ι. Γαβαλάς είναι διπλωματούχος Αγρονόμος και Τοπογράφος μηχανικός Ε.Μ.Π. Από το 2015 δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας και διατηρεί τεχνικό γραφείο στην Ηράκλεια Κυκλάδων.

Στις επαγγελματικές του δραστηριότητες περιλαμβάνονται οι πάσης φύσεως τοπογραφικές εργασίες (σύνταξη τοπογραφικών διαγραμμάτων, οριοθέτηση ιδιοκτησιών και σύνταξη συνοδευτικών τεχνικών εκθέσεων σε περιπτώσεις αμφισβήτησης ορίων, εφαρμογές ρυμοτομικών και πολεοδομικών μελετών, τοπογραφικά για καθορισμό οριογραμμών αιγιαλού-παραλίας και ρεμάτων και βυθομετρήσεις για απόδοση ισοϋψών και ισοβαθών καμπυλών, εφαρμογή ορίων ιδιοκτησιών (διανομές Υπουργείου Γεωργίας),  υποστήριξη εργοταξίων, χαράξεις στοιχείων τεχνικών έργων κτλ). Ιδιαίτερη εμπειρία σε σύνταξη πλήρους φακέλου σε ότι αφορά δασικές εκτάσεις (αίτηση για αποχαρακτηρισμό δασικής έκτασης, ενστάσεις και πρόδηλα σφάλματα για δασικούς χάρτες, με πλήρη υποστήριξη (τεχνική έκθεση, φωτοερμηνεία αεροφωτογραφιών, καλή γνώση διαδικασίας υποβολής ενστάσεων, χρονοδιαγραμμάτων και σχετικής νομοθεσίας), παροχή υπηρεσιών για υπό ένταξη στο κτηματολόγιο ιδιοκτησίες και τακτοποιήσεις αυθαιρέτων.

0
    0
    Το καλάθι μου
    Το καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο Εκτιμώ
    Μετάβαση στο περιεχόμενο