Ώρες Λειτουργίας : Δευτ - Παρ 9:00 π.μ. - 9:00 μ.μ.

213 0 888 888

Καραφέρης Γιώργος

Αγρονόμος & Τοπογράφος Μηχανικός ΕΜΠ
Διπλωματούχος Αγρονόμος και Τοπογράφος Μηχανικός Ε.Μ.Π. (2009) και Πτυχιούχος Τοπογράφος Μηχανικός του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος της Αθήνας (2003)
Επικοινωνία:
Ιεζεκιήλ 27, Καρδίτσα

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα

Ο Γιώργος Καραφέρης είναι διπλωματούχος Αγρονόμος και Τοπογράφος Μηχανικός Ε.Μ.Π. (2009) και Πτυχιούχος Τοπογράφος Μηχανικός του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος της Αθήνας (2003). Έχει ασχοληθεί με την πολυκριτηριακή βελτιστοποίηση της διαχείρισης ταμιευτήρα με ποσοτικά και ποιοτικά κριτήρια, επιλέγωντας ως πεδίο εφαρμογής την Λίμνη Πλαστήρα.

Στις επαγγελματικές του δραστηριότητες περιλαμβάνονται οι τοπογραφικές αποτυπώσεις, φωτοβολταïκές εφαρμογές, ρυθμίσεις αυθαιρέτων όπως και οι δηλώσεις Κτηματολογίου. Όσον αφορά στο αντικείμενο της κτηματογράφησης έχει εμπλακεί σε σειρά έργων στην Αττική.

Τα τελευταία χρόνια διατηρεί τεχνικό γραφείο με ενασχόληση γύρω από το αντικείμενο των τοπογραφικών αποτυπώσεων και χαράξεων, τις τακτοποιήσεις αυθαιρέτων, ενεργειακά πιστοποιητικά κ.α.

Έχει εργαστεί σε πλήθος έργων τόσο του κατασκευαστικού κλάδου, π.χ. εργοτάξια για έργα οδοποιίας και υδραυλικών, όπως και του μελετητικού  κλάδου για την υποστήριξη έργων του Εθνικού Κτηματολογίου κ.α.

Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος (Τ.Ε.Ε.) και του Πανελλήνιου Συλλόγου Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών.

0
    0
    Το καλάθι μου
    Το καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο Εκτιμώ
    Μετάβαση στο περιεχόμενο