Ώρες Λειτουργίας : Δευτ - Παρ 9:00 π.μ. - 9:00 μ.μ.

213 0 888 888

Κουσταλούπης Σπύρος

Αγρονόμος και Τοπογράφος Μηχανικός ΕΜΠ
Διπλωματούχος Αγρονόμος και Τοπογράφος Μηχανικός Ε.Μ.Π. (2008) και Πτυχιούχος Τοπογράφος Μηχανικός του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος της Αθήνας (2003)
Επικοινωνία:
Ψαρών 35, Καλαμάτα - Μεσσηνία

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα

Ο Σπυρίδων Ι. Κουσταλούπης είναι διπλωματούχος Αγρονόμος και Τοπογράφος Μηχανικός Ε.Μ.Π. (2008) και Πτυχιούχος Τοπογράφος Μηχανικός του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος της Αθήνας (2003).Έχει ασχοληθεί με την προσομοίωση υδρολογικών διεργασιών και λειτουργίας υδροσυστήματος της λεκάνης Πάμισου Δυτικής Πελοποννήσου.

Στις επαγγελματικές του δραστηριότητες περιλαμβάνονται οι αποτυπώσεις υπαίθρου για τη δημιουργία τοπογραφικών διαγραμμάτων, οι τακτοποιήσεις αυθαίρετων κτισμάτων, οι βεβαιώσεις μηχανικού και οι δηλώσεις Κτηματολογίου.

Έχει εργαστεί σε πλήθος έργων τόσο του κατασκευαστικού κλάδου, π.χ. εργοτάξια για έργα οδοποιίας και υδραυλικών, όπως και του μελετητικού  κλάδου για την υποστήριξη έργων του Εθνικού Κτηματολογίου κ.α.

Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος (Τ.Ε.Ε.) και του Πανελλήνιου Συλλόγου Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών.

0
    0
    Το καλάθι μου
    Το καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο Εκτιμώ
    Μετάβαση στο περιεχόμενο